Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: Madrid : Lit. de M. Rodríguez, 20/10/1870Description: 12 x 18 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: S. A. Duque de la Torre
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consommé Solferino | Reine mogador | Petites croustades á l'Isabelle | Poissons sauce génoise | Cuiseau de veau Jardiniére | Filets de volaille ála royale | Bouding á la d'Orleans | Bastillons de perdreaux á la Wisembourg | Artichauts á la lionnaise | Chapons rôtis sauce Périgord | Jambons á l'Espagnole | Plumpuding á l'Anglaise | Postres: | Macedoine de fruits | Fromage glacé d'abricots | Licors: | Punch á l'Imperiale
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: S. A. Duque de la TorreSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consommé Solferino | Reine mogador | Petites croustades á l'Isabelle | Poissons sauce génoise | Cuiseau de veau Jardiniére | Filets de volaille ála royale | Bouding á la d'Orleans | Bastillons de perdreaux á la Wisembourg | Artichauts á la lionnaise | Chapons rôtis sauce Périgord | Jambons á l'Espagnole | Plumpuding á l'Anglaise | Postres: | Macedoine de fruits | Fromage glacé d'abricots | Licors: | Punch á l'Imperiale
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/393 Available 93878

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02