Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 31/05/1875Description: 10 x 15 cmOnline resources: Note: Servit per LhardySummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Academia Ingenieros Ejército
Àpat dedicat a: S.M. el Rey
Lloc de celebració: Guadª
Plats: | Purée á la Reine | Consommé Printanier | Croustades á la Chasseur | Saumon á la Chambord | Filets de boeuf á la Flamande | Suprême de volailles aux truffes | Cailles en caisses au Salpicou | Terrines de foie-gras en belle-vue | Dindonneaux aux cresson | Faisan en galantine aux truffes | Asperges en brauches | Napolitains Chantilly | Croutes á l'Ananas | Postres: | Dessert | Glaces | Vins: | Jerez | Chateau d'Iquem | St.Estèphe (Bordeaux) | Rhin | O'Porto | Caves: | Champagne frappé | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Academia Ingenieros EjércitoSummary: Àpat dedicat a: S.M. el ReySummary: Lloc de celebració: GuadªSummary: Plats: | Purée á la Reine | Consommé Printanier | Croustades á la Chasseur | Saumon á la Chambord | Filets de boeuf á la Flamande | Suprême de volailles aux truffes | Cailles en caisses au Salpicou | Terrines de foie-gras en belle-vue | Dindonneaux aux cresson | Faisan en galantine aux truffes | Asperges en brauches | Napolitains Chantilly | Croutes á l'Ananas | Postres: | Dessert | Glaces | Vins: | Jerez | Chateau d'Iquem | St.Estèphe (Bordeaux) | Rhin | O'Porto | Caves: | Champagne frappé | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/386 Available 93871

Servit per Lhardy

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02