Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Lit. V. Ipaola. S. S., 04/08/1872Description: 11 x 16 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: S. M. el Rey
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Potage Colbert | Potage Mousseline | Bouchées de dames | Côtelettes Maintenon | Turbot sauce Mantua | Filet de boeuf rennaissance | Suprême Maréchale | Timbale de Ramiers hélène | Grenadins de Chevreuil poivrade | Bastion de faisans | Aspic de foie á la Créme | Salade de Homard | Chapon truffé flanqué d'Ortolans | Cailles Cresson | Cépes á la Mercédes | Corbeille d'asperges | Postres: | Gelée ála saint Omer | Diplomate Sabaillon | Desserts | Licors: | Punch á la Romaine
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: S. M. el ReySummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Potage Colbert | Potage Mousseline | Bouchées de dames | Côtelettes Maintenon | Turbot sauce Mantua | Filet de boeuf rennaissance | Suprême Maréchale | Timbale de Ramiers hélène | Grenadins de Chevreuil poivrade | Bastion de faisans | Aspic de foie á la Créme | Salade de Homard | Chapon truffé flanqué d'Ortolans | Cailles Cresson | Cépes á la Mercédes | Corbeille d'asperges | Postres: | Gelée ála saint Omer | Diplomate Sabaillon | Desserts | Licors: | Punch á la Romaine
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/385 Available Procedència: Dr. Thebussem 93870

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02