Banquet
Material type:


Amfitrió: Ajuntament de Sevilla
Àpat dedicat a: La Marina
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Hors d'oeuvre varies | Consommé de volaille á la moderne | Saumon á la Dubarry garni de crevettes | Filet de boeuf ála nivenaise | Crepinettes d'agneau á la moscovite | Pâté de foie-gras de Strasbourg en belle vue | Supreme de poulards á la Perigord | Haricots verts panaches au beurre noisette | Dindonneau flanquè de mauviettes | Postres: | Glace Valesky | Dessert Assortis | Vins: | Xerez Bordeaux | Saint Julien | Fleur de Sillery et Imperial | Caves: | Champagne | Licors: | Ponche á la romaineSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Ajuntament de SevillaSummary: Àpat dedicat a: La MarinaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Hors d'oeuvre varies | Consommé de volaille á la moderne | Saumon á la Dubarry garni de crevettes | Filet de boeuf ála nivenaise | Crepinettes d'agneau á la moscovite | Pâté de foie-gras de Strasbourg en belle vue | Supreme de poulards á la Perigord | Haricots verts panaches au beurre noisette | Dindonneau flanquè de mauviettes | Postres: | Glace Valesky | Dessert Assortis | Vins: | Xerez Bordeaux | Saint Julien | Fleur de Sillery et Imperial | Caves: | Champagne | Licors: | Ponche á la romaine
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/378 | Available | 93863 |
IV Centenari del descobriment d'Amèrica. Forma díptic
There are no comments on this title.