Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 07/09/1895Description: 12 x 15 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Crême de Volaille | Filet de Sole Cardinale | Vol-au-vent á la St. Humbert | Tournedos á la Moderne | Petits pois á la française | Chapons du Mans au Cressons | Postres: | Biscuit Glacé Praliné | Dessert assortis | Vins: | Jerez | Sauternes | Chateau | Laffite | Oporto | Caves: | Champagne
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Crême de Volaille | Filet de Sole Cardinale | Vol-au-vent á la St. Humbert | Tournedos á la Moderne | Petits pois á la française | Chapons du Mans au Cressons | Postres: | Biscuit Glacé Praliné | Dessert assortis | Vins: | Jerez | Sauternes | Chateau | Laffite | Oporto | Caves: | Champagne
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/366 Available 93851

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02