Menu
Material type:

Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Crême de Volaille | Filet de Sole Cardinale | Vol-au-vent á la St. Humbert | Tournedos á la Moderne | Petits pois á la française | Chapons du Mans au Cressons | Postres: | Biscuit Glacé Praliné | Dessert assortis | Vins: | Jerez | Sauternes | Chateau | Laffite | Oporto | Caves: | ChampagneSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Crême de Volaille | Filet de Sole Cardinale | Vol-au-vent á la St. Humbert | Tournedos á la Moderne | Petits pois á la française | Chapons du Mans au Cressons | Postres: | Biscuit Glacé Praliné | Dessert assortis | Vins: | Jerez | Sauternes | Chateau | Laffite | Oporto | Caves: | Champagne
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/366 | Available | 93851 |
There are no comments on this title.