Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 30/06/1892Description: 13 x 17 cmOnline resources: Note: Servit per LhardySummary: Tipus d'àpat: Sopar
Plats: | Consommé Vénitien | Saumon a la Ravigotte | Filet de boeuf en demi-deuil | Aspic Strasbourgeois | Chapons rôtis | Petits pois a la romaine | Postres: | Glace vanille | Dessert | Vins: | Jerez | Bordeaux | Caves: | Champagne frappè | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Cafè
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Consommé Vénitien | Saumon a la Ravigotte | Filet de boeuf en demi-deuil | Aspic Strasbourgeois | Chapons rôtis | Petits pois a la romaine | Postres: | Glace vanille | Dessert | Vins: | Jerez | Bordeaux | Caves: | Champagne frappè | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Cafè
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/360 Available 93845

Servit per Lhardy

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02