Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Stab. Émporio, 03/10/1899Description: 11 x 16 cmOnline resources: Note: ManuscritSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Hotell Royal Danieli
Plats: | Potage Mutton brioth | Filets de Bar á la Duscelle | Côtes de boeuf glacé à l'anglaise | Timbale á la Toulouse | Cèlèris au jus | Poulardines á la broche | Bavaroise au [The] | Postres: | Gâteaux à la Venitienne | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Hotell Royal DanieliSummary: Plats: | Potage Mutton brioth | Filets de Bar á la Duscelle | Côtes de boeuf glacé à l'anglaise | Timbale á la Toulouse | Cèlèris au jus | Poulardines á la broche | Bavaroise au [The] | Postres: | Gâteaux à la Venitienne | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/346 Available 93832

Manuscrit

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02