Comida
Material type:

Àpat dedicat a: Alumnes premiats i socis fundadors del Orfeon Jerezano
Lloc de celebració: Jerez
Plats: | Purée á la printanière | Filete de pescadilla al gratin | Croquetas á la milanesa | Filete de ternera á la financière | Pavipollo al jugo | Postres: | Natillas á la española | > Postres: | variados | Licors: | Licores | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Alumnes premiats i socis fundadors del Orfeon JerezanoSummary: Lloc de celebració: JerezSummary: Plats: | Purée á la printanière | Filete de pescadilla al gratin | Croquetas á la milanesa | Filete de ternera á la financière | Pavipollo al jugo | Postres: | Natillas á la española | > Postres: | variados | Licors: | Licores | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/336 | Available | 93825 |
Indica "José Jimenez Sanchez"
There are no comments on this title.