Menu
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 30/09/1899Description: 11 x 18 cmOnline resources:
Summary: Tipus d'àpat: Dinar Amfitrió: Hotel de la Ville
Lloc de celebració: Milán
Plats: | Consommè Semoule | Soles àla Mornay | Roastbeef á la Duchesse | Escaalopes de ris de veau á la chicorée | Haricots verts au beurre | Poulets en cocotte | Salade | Blancmanger | Postres: | Pâtisserie | DessertSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Hotel de la VilleSummary: Lloc de celebració: MilánSummary: Plats: | Consommè Semoule | Soles àla Mornay | Roastbeef á la Duchesse | Escaalopes de ris de veau á la chicorée | Haricots verts au beurre | Poulets en cocotte | Salade | Blancmanger | Postres: | Pâtisserie | Dessert
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/335 | Available | 93824 |

There are no comments on this title.