Menu
Material type:

Amfitrió: Hotel de la Ville
Lloc de celebració: Milán
Plats: | Consommè Semoule | Soles àla Mornay | Roastbeef á la Duchesse | Escaalopes de ris de veau á la chicorée | Haricots verts au beurre | Poulets en cocotte | Salade | Blancmanger | Postres: | Pâtisserie | DessertSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Hotel de la VilleSummary: Lloc de celebració: MilánSummary: Plats: | Consommè Semoule | Soles àla Mornay | Roastbeef á la Duchesse | Escaalopes de ris de veau á la chicorée | Haricots verts au beurre | Poulets en cocotte | Salade | Blancmanger | Postres: | Pâtisserie | Dessert
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/335 | Available | 93824 |
There are no comments on this title.