Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 11/01/1899Description: 9 x 12 cmOnline resources: Note: Servit per J.PinceSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Plats: | Riz á la Régence | Friture Miste | Filet aux truffes | Loup de mer á la maitre d'hotel | Panachés aux montglas | Dindonneaux de Bayonne á la Broche | Postres: | Biscuit glacé parfumé | Desserts assortis | Vins: | Chateaux Margaux | Graves | Moët Chandon | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Plats: | Riz á la Régence | Friture Miste | Filet aux truffes | Loup de mer á la maitre d'hotel | Panachés aux montglas | Dindonneaux de Bayonne á la Broche | Postres: | Biscuit glacé parfumé | Desserts assortis | Vins: | Chateaux Margaux | Graves | Moët Chandon | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/327 Available 93816

Servit per J.Pince

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02