Trobada
Material type:




Amfitrió: Logia Brooke (nº 2005)
Lloc de celebració: Chingford
Plats: | Anchovies a la Burlington | Clear Turtle | Boiled Salmon, sauce mousseline | Braized sweerbreads ans spinach | Roast lamb and mint sauce | Green peas | New potatoes | Duckling | Chipped potatoes | Salad à la Francaise | Postres: | Cherry tart and cream | Charlotte russe | Oriental Jelly | Glace Panache | DessertSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Logia Brooke (nº 2005)Summary: Lloc de celebració: ChingfordSummary: Plats: | Anchovies a la Burlington | Clear Turtle | Boiled Salmon, sauce mousseline | Braized sweerbreads ans spinach | Roast lamb and mint sauce | Green peas | New potatoes | Duckling | Chipped potatoes | Salad à la Francaise | Postres: | Cherry tart and cream | Charlotte russe | Oriental Jelly | Glace Panache | Dessert
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/313 | Available | 93802 |
Amb les mateixes indicacions que el menu 312. En forma de llibre
There are no comments on this title.