Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 04/12/1896Description: 7 x 15 cmOnline resources: | Note: Setvit per Hotel "Gran Continental"Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Oficiales de Artillería
Àpat dedicat a: Sta. Bárbara
Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Créme à l'Imperiale | Hors d'oeuvre | Friture de boeuf a la Trianon | Louvine Clouté sauce Hollandaise | Tronçon de Sanglier à la gelée | Choux de Bruxelles à la créme | Dindonneau aux cressons | Postres: | Biscuit glacé | Dessert assorti | Vins: | Xérez fin "Continental" | Rioja Blanco | Caves: | Champagne frapée | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Oficiales de ArtilleríaSummary: Àpat dedicat a: Sta. BárbaraSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Créme à l'Imperiale | Hors d'oeuvre | Friture de boeuf a la Trianon | Louvine Clouté sauce Hollandaise | Tronçon de Sanglier à la gelée | Choux de Bruxelles à la créme | Dindonneau aux cressons | Postres: | Biscuit glacé | Dessert assorti | Vins: | Xérez fin "Continental" | Rioja Blanco | Caves: | Champagne frapée | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/310 Available 93799

Setvit per Hotel "Gran Continental"

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02