Menu
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 13/02/1896Description: 11 x 17 cmOnline resources:
|
Note: Indica "Sr. Antonio Shez Romate nº 20"Summary: Tipus d'àpat: Sopar Amfitrió: Círculo Labrero
Àpat dedicat a: Miguel Primo de Rivera
Lloc de celebració: Jerez
Plats: | Ostras | Consommé | Filetes de lengudos, salsa remolade | Pavo trufado á la bella vista | Jamon de trebeles,con huevos hilados | Postres: | Bizcocho al vino de Oporto | Quesos helados á la vainilla | Vins: | Vinos variados | Cafè: | Thé | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Círculo LabreroSummary: Àpat dedicat a: Miguel Primo de RiveraSummary: Lloc de celebració: JerezSummary: Plats: | Ostras | Consommé | Filetes de lengudos, salsa remolade | Pavo trufado á la bella vista | Jamon de trebeles,con huevos hilados | Postres: | Bizcocho al vino de Oporto | Quesos helados á la vainilla | Vins: | Vinos variados | Cafè: | Thé | Café
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/309 | Available | 93798 |
Indica "Sr. Antonio Shez Romate nº 20"

There are no comments on this title.