Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Déjeuner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 22/10/1897Description: 9 x 15 cmOnline resources: Note: Com menu 293, però amb fons diferentSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Saigon
Plats: | Potage au Patiron | Hors d'oeuvre | Beurre Radis Saucisson | Tête de Veau à l'huile | Chateaubriands au pommes soufflées | Faisan rôti | Asperges sauce hollandaise | Postres: | Glace vanille | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: SaigonSummary: Plats: | Potage au Patiron | Hors d'oeuvre | Beurre Radis Saucisson | Tête de Veau à l'huile | Chateaubriands au pommes soufflées | Faisan rôti | Asperges sauce hollandaise | Postres: | Glace vanille | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/294 Available 93784

Com menu 293, però amb fons diferent

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02