Menu
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 11/10/1888Description: 8 x 11 cmOnline resources:
Note: Indica "Sr. Víctor Balaguer". Forma dípticSummary: Tipus d'àpat: Sopar Plats: | Consommé Impérial | Loubine sauce hollandaise | Noix de veau á la jardiniére | Frids d'artichants | Dindineaux Penjord sotis | Postres: | Glace á la vainilleSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Consommé Impérial | Loubine sauce hollandaise | Noix de veau á la jardiniére | Frids d'artichants | Dindineaux Penjord sotis | Postres: | Glace á la vainille
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/275 | Available | 93765 |
Indica "Sr. Víctor Balaguer". Forma díptic

There are no comments on this title.