Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 27/01/1888Description: 10 x 14 cmOnline resources: | Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Sra. de Weill (Zurbano 3)
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consommé Jorge à l'Allemande | Boudin á la Richelieu | Saumon á la Genovoise | Rosbif á l'Anglaise | Foie gras en Bellevue | Cardons à la melle | Poulardes de Bayonne | Salade royale | Postres: | Gâteau [campiègne] | Glace Caroline à l'Ananas | Vins: | Jerez A.B. | Chateau Carignac | Clos- Varigcot | Chateau Larozw | Pedro Jimenez
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Sra. de Weill (Zurbano 3)Summary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consommé Jorge à l'Allemande | Boudin á la Richelieu | Saumon á la Genovoise | Rosbif á l'Anglaise | Foie gras en Bellevue | Cardons à la melle | Poulardes de Bayonne | Salade royale | Postres: | Gâteau [campiègne] | Glace Caroline à l'Ananas | Vins: | Jerez A.B. | Chateau Carignac | Clos- Varigcot | Chateau Larozw | Pedro Jimenez
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/270 Available 93760

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02