Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: Paris : Stern, Graveur, 01/01/1898Description: 10 x 20 cmOnline resources: | Note: Forma díptic.Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: Duque de Fernán Núñez
Plats: | Crême de Volaille á l'Impériale | Cassolettes á la Stuart | Turbot suace Crevettes | Sellle de veau á la Régence | Carretons froids á la Voisin | Poulardes du Mains á la broche | Salade Tosca | Asperges nouvelles sauce Mousseline | Postres: | Glace [Nésebrode] | Gâteau [Pastafrole]
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Duque de Fernán NúñezSummary: Plats: | Crême de Volaille á l'Impériale | Cassolettes á la Stuart | Turbot suace Crevettes | Sellle de veau á la Régence | Carretons froids á la Voisin | Poulardes du Mains á la broche | Salade Tosca | Asperges nouvelles sauce Mousseline | Postres: | Glace [Nésebrode] | Gâteau [Pastafrole]
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/244 Available 93735

Forma díptic.

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02