Comida
Material type:


Amfitrió: Barón de Cº de Chirel
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Purée á la reine | Petits patés Monglas | Jambon à la Moderne | Galantine á l'aspic | Perdrix roties | Salade variée | Postres: | Glace croustades-chantilly | Petits gâteaux | Vins: | Xérès | Bordeaux | AlicanteSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Barón de Cº de ChirelSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Purée á la reine | Petits patés Monglas | Jambon à la Moderne | Galantine á l'aspic | Perdrix roties | Salade variée | Postres: | Glace croustades-chantilly | Petits gâteaux | Vins: | Xérès | Bordeaux | Alicante
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/208 | Available | 93700 |
Al darrere hi ha el "Almuerzo"
There are no comments on this title.