Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 27/12/1893Description: 10 x 14 cmOnline resources: | Note: Com el menu 195, però indica "Sr.Alvarez Sereix". Forma dípticSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Conde de Chate
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Postres: | Canecillos helados | Frutas | Dulces | Pastas | Licors: | Ponche Gurugú | Cartuja | Anisete de Burdeos
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Conde de ChateSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Postres: | Canecillos helados | Frutas | Dulces | Pastas | Licors: | Ponche Gurugú | Cartuja | Anisete de Burdeos
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/206 Available 93698

Com el menu 195, però indica "Sr.Alvarez Sereix". Forma díptic

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02