Comida
Material type:


Amfitrió: Conde de Chate
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Postres: | Canecillos helados | Frutas | Dulces | Pastas | Licors: | Ponche Gurugú | Cartuja | Anisete de BurdeosSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Conde de ChateSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Postres: | Canecillos helados | Frutas | Dulces | Pastas | Licors: | Ponche Gurugú | Cartuja | Anisete de Burdeos
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/206 | Available | 93698 |
Com el menu 195, però indica "Sr.Alvarez Sereix". Forma díptic
There are no comments on this title.