Menu
Material type:


Amfitrió: Casa Hidalgo
Àpat dedicat a: Conde de Niebla
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consommé á la Reine | Filet de boeuf á la Printaniere | Croquetts á la Duchesse | Blanch de Volaille | Chaud-froid des perdreaux | Postres: | Créme au cafe | DessertsSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Casa HidalgoSummary: Àpat dedicat a: Conde de NieblaSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consommé á la Reine | Filet de boeuf á la Printaniere | Croquetts á la Duchesse | Blanch de Volaille | Chaud-froid des perdreaux | Postres: | Créme au cafe | Desserts
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/203 | Available | Procedència: Dr. Thebussem | 93695 |
El menu del Dr.Thebussem
There are no comments on this title.