Menu
Material type:

Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Huitres de Marennes | Risotto á la Vénitiénne | Filets á l'Ambassadrice | Darnes de Saumon á la Victoria | Cailles en chaud-froid | Chapons du Houdan Truffés Rôtis | Cépes á la Bordelaise | Postres: | Gateaux Pralinés | Glace á la Souveraine | Vins: | Jerez-Inocente | Chateau-Lafitte | Neroberger-Rhin | Pomery & Greno | Vve Cliquot FrappéSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Huitres de Marennes | Risotto á la Vénitiénne | Filets á l'Ambassadrice | Darnes de Saumon á la Victoria | Cailles en chaud-froid | Chapons du Houdan Truffés Rôtis | Cépes á la Bordelaise | Postres: | Gateaux Pralinés | Glace á la Souveraine | Vins: | Jerez-Inocente | Chateau-Lafitte | Neroberger-Rhin | Pomery & Greno | Vve Cliquot Frappé
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/180 | Available | 93672 |
Indica : " D.S. Antº Benach "
There are no comments on this title.