Menú
Material type:


Amfitrió: F. Rodríguez
Àpat dedicat a: Casament Condes Añorgaz-Montefrío
Lloc de celebració: Valladolid
Plats: | Tortillas de trufas | Chateaubriand | Filetes de lenguado al gratin | Foie-gras á la Bella-Vista | Capones de Bayona asados | Encurtidos varios | Postres: | Chantillys | Centros de nougat | Tortias de frutas varias | Petit-fourds | Pastelitos variados | Vins: | Chateau Margaux y Leoville | Rhin | Caves: | Champagne Duc de Montebello | Licors: | Anisete María Brizard | Chartreuse | Coñac fine champagneSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: F. RodríguezSummary: Àpat dedicat a: Casament Condes Añorgaz-MontefríoSummary: Lloc de celebració: ValladolidSummary: Plats: | Tortillas de trufas | Chateaubriand | Filetes de lenguado al gratin | Foie-gras á la Bella-Vista | Capones de Bayona asados | Encurtidos varios | Postres: | Chantillys | Centros de nougat | Tortias de frutas varias | Petit-fourds | Pastelitos variados | Vins: | Chateau Margaux y Leoville | Rhin | Caves: | Champagne Duc de Montebello | Licors: | Anisete María Brizard | Chartreuse | Coñac fine champagne
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/162 | Available | 93655 |
Il·lustracions
There are no comments on this title.