Julio 27 de 1897
Material type:


Amfitrió: Ayuntamiento de Sta.Cruz de Tenerife
Àpat dedicat a: Representantes de otros ayuntamientos
Lloc de celebració: Sta. Cruz de Tenerife
Plats: | Caviar et anchois sur canapés | Potage queues de boeuf | Consommé à la Julienne | Mayonnaise | Filet de boeuf á la printaniére | Jambon braisé au champagne | Vol-au-vent á la Montglas | Dinde truffée | Salade | Asperges á la Meuiére | Cabinet | Postres: | Gelée d'orange | Gateau National | Glace parfaite de Violette | Fruits assortis | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Ayuntamiento de Sta.Cruz de TenerifeSummary: Àpat dedicat a: Representantes de otros ayuntamientosSummary: Lloc de celebració: Sta. Cruz de TenerifeSummary: Plats: | Caviar et anchois sur canapés | Potage queues de boeuf | Consommé à la Julienne | Mayonnaise | Filet de boeuf á la printaniére | Jambon braisé au champagne | Vol-au-vent á la Montglas | Dinde truffée | Salade | Asperges á la Meuiére | Cabinet | Postres: | Gelée d'orange | Gateau National | Glace parfaite de Violette | Fruits assortis | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/137 | Available | 93633 |
Servit per Camacho's Hotel amb motiu del 1er centenari de la victoria. Forma díptic
There are no comments on this title.