Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Banquete

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 04/07/1897Description: 10 x 16 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: Gran Hotel de Paris
Àpat dedicat a: Directores y Profesores de la Enseñanza privada
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Purée Demidoff | Cabillaud sauce Remolade | Ballotin de Pintade à la Perigord | Croustades á la Moscovite | Filets de Boeuf á la Regence | Salade Russe | Chapons rôtis au Cresson | Postres: | Glace Plombiere á la Vanüle | Desserts | Assortis | Vins: | Amontillado | Garvey-Rioja | Clarete | Caves: | Champagne | Licors: | Frappée-Fleur de Sellery | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Gran Hotel de ParisSummary: Àpat dedicat a: Directores y Profesores de la Enseñanza privadaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Purée Demidoff | Cabillaud sauce Remolade | Ballotin de Pintade à la Perigord | Croustades á la Moscovite | Filets de Boeuf á la Regence | Salade Russe | Chapons rôtis au Cresson | Postres: | Glace Plombiere á la Vanüle | Desserts | Assortis | Vins: | Amontillado | Garvey-Rioja | Clarete | Caves: | Champagne | Licors: | Frappée-Fleur de Sellery | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/135 Available 93631

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02