Banquete
Material type:

Amfitrió: Gran Hotel de Paris
Àpat dedicat a: Directores y Profesores de la Enseñanza privada
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Purée Demidoff | Cabillaud sauce Remolade | Ballotin de Pintade à la Perigord | Croustades á la Moscovite | Filets de Boeuf á la Regence | Salade Russe | Chapons rôtis au Cresson | Postres: | Glace Plombiere á la Vanüle | Desserts | Assortis | Vins: | Amontillado | Garvey-Rioja | Clarete | Caves: | Champagne | Licors: | Frappée-Fleur de Sellery | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Gran Hotel de ParisSummary: Àpat dedicat a: Directores y Profesores de la Enseñanza privadaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Purée Demidoff | Cabillaud sauce Remolade | Ballotin de Pintade à la Perigord | Croustades á la Moscovite | Filets de Boeuf á la Regence | Salade Russe | Chapons rôtis au Cresson | Postres: | Glace Plombiere á la Vanüle | Desserts | Assortis | Vins: | Amontillado | Garvey-Rioja | Clarete | Caves: | Champagne | Licors: | Frappée-Fleur de Sellery | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/135 | Available | 93631 |
There are no comments on this title.