Banquete de guerra
Material type:

Àpat dedicat a: Guerra
Lloc de celebració: Alicante
Plats: | Hors d'oeuvres | Consommé Imperial | Vol-au-veut fiananciera | Langouste á la [Tartara] | Chaleaubriaurs á la Perigard | Petit-pis á la francesa | Jamon de York glacé | Omelette souflée | Postres: | Crema al café | Vins: | Xerez | St.Julien | Sauternes | Caves: | ChampagneSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: GuerraSummary: Lloc de celebració: AlicanteSummary: Plats: | Hors d'oeuvres | Consommé Imperial | Vol-au-veut fiananciera | Langouste á la [Tartara] | Chaleaubriaurs á la Perigard | Petit-pis á la francesa | Jamon de York glacé | Omelette souflée | Postres: | Crema al café | Vins: | Xerez | St.Julien | Sauternes | Caves: | Champagne
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/122 | Available | 93619 |
Dibuix d'una flor amb purpurina
There are no comments on this title.