La Senyera
Material type:

Amfitrió: La Senyera
Plats: | Entremesos : sardines, olives trencáes, anchoves, capellanèts secs y botifarróns de la vinsa | Sèmola de faves | Paella | Peix en súc y rostit en all-y-oli | Chulles de Moltó y bedèll, en bolets | Capóns de Albuixèch | Amanida : endivia, copèt, tomates, toñina de sorra, ous durs, olivetes del cuquillo i tàperes | Chelát á la vainilla | Llesques en óus | Formach de Molvedre | Postres: | Fraures | Taronches de Carcaixènt | Peres i pomes de Gandia | Licors: | Resoli | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: La SenyeraSummary: Plats: | Entremesos : sardines, olives trencáes, anchoves, capellanèts secs y botifarróns de la vinsa | Sèmola de faves | Paella | Peix en súc y rostit en all-y-oli | Chulles de Moltó y bedèll, en bolets | Capóns de Albuixèch | Amanida : endivia, copèt, tomates, toñina de sorra, ous durs, olivetes del cuquillo i tàperes | Chelát á la vainilla | Llesques en óus | Formach de Molvedre | Postres: | Fraures | Taronches de Carcaixènt | Peres i pomes de Gandia | Licors: | Resoli | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/117 | Available | 93614 |
Dibuix al·legòric de València
There are no comments on this title.