Lista
Material type:


Amfitrió: Alcalde de Sevilla
Àpat dedicat a: Primeras autoridades
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Consommé á la Regencia | Salmon á la Chambord | Solomillo de vaca á la moda | Pastel de hígado de pato | Espárragos de Aranjuez | Pollo asado á la diabla | Postres: | Helado Walesky | Fresas | Vins: | Néctar | Chateau Margaux | Riscal | Caves: | Champagne helado de Goule y Pomery | Licors: | Licores | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Alcalde de SevillaSummary: Àpat dedicat a: Primeras autoridadesSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Consommé á la Regencia | Salmon á la Chambord | Solomillo de vaca á la moda | Pastel de hígado de pato | Espárragos de Aranjuez | Pollo asado á la diabla | Postres: | Helado Walesky | Fresas | Vins: | Néctar | Chateau Margaux | Riscal | Caves: | Champagne helado de Goule y Pomery | Licors: | Licores | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/98 | Available | 93595 |
There are no comments on this title.