Banquete en honor del Señor Don Federico Balart
Material type:


Amfitrió: Gran Hotel Inglés
Àpat dedicat a: Federico Balart
Lloc de celebració: [Madrid]
Plats: | Ordubres variados | Puré San Honoré | Salmón salsa Tàrtara | Solomillo á la jardinera | Jamón dulce y Cabeza de Javali al aspick | Pollos asados | Ensalada á la española | Postres: | Helado Walesky á la vainilla | Savarins al Madeira | > Postres: | variados | Vins: | Valdepañas de 1.ª | San Lucar dorado | Caves: | Champagne | Licors: | Licores | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Gran Hotel InglésSummary: Àpat dedicat a: Federico BalartSummary: Lloc de celebració: [Madrid]Summary: Plats: | Ordubres variados | Puré San Honoré | Salmón salsa Tàrtara | Solomillo á la jardinera | Jamón dulce y Cabeza de Javali al aspick | Pollos asados | Ensalada á la española | Postres: | Helado Walesky á la vainilla | Savarins al Madeira | > Postres: | variados | Vins: | Valdepañas de 1.ª | San Lucar dorado | Caves: | Champagne | Licors: | Licores | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/82 | Available | 93582 |
Il·lustració policromada
There are no comments on this title.