Banquete ofrecido al Exlmo. Sr. D.Juan Puig y Saladrigas
Material type:


Amfitrió: Fomento del Trabajo Nacional
Àpat dedicat a: Juan Puig i Saladrigas
Plats: | Sopa á la Espanyola | Perdices á la Presidencia | Salmon á la Bilbaina | Filete con trufas | Capones á la Catalana | Postres: | Bizcochos helados | Vins: | Mesa Catalán, tinto | Castell del Remen, blanco | Jerez | Caves: | Champagne Codorniu, extra | Licors: | Licores | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Fomento del Trabajo NacionalSummary: Àpat dedicat a: Juan Puig i SaladrigasSummary: Plats: | Sopa á la Espanyola | Perdices á la Presidencia | Salmon á la Bilbaina | Filete con trufas | Capones á la Catalana | Postres: | Bizcochos helados | Vins: | Mesa Catalán, tinto | Castell del Remen, blanco | Jerez | Caves: | Champagne Codorniu, extra | Licors: | Licores | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/80 | Available | 93581 |
Al cesar como presidente
There are no comments on this title.