Menu del Restaurant de Paris
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 17/05/1893Description: 10 x 16 cmOnline resources:
Note: Servit per Restaurant de Paris. Il·lustració policromadaSummary: Tipus d'àpat: Dinar Amfitrió: Casino Español
Àpat dedicat a: General de Brigada Don Juan Arolas
Lloc de celebració: Manila
Plats: | Timbale de Macaroni Regence | Vol au bent de pigeons á la cardinale | Poisson á la Russe | Filet de boeuf champignons | Dinde rôti á la broche | Jambon d'York á la gélée | Postres: | Fromage arlequin | Vins: | Bordeaux | Torre tallada | Xerez | Sauterne | Caves: | Chmapagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café | ThéSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Casino EspañolSummary: Àpat dedicat a: General de Brigada Don Juan ArolasSummary: Lloc de celebració: ManilaSummary: Plats: | Timbale de Macaroni Regence | Vol au bent de pigeons á la cardinale | Poisson á la Russe | Filet de boeuf champignons | Dinde rôti á la broche | Jambon d'York á la gélée | Postres: | Fromage arlequin | Vins: | Bordeaux | Torre tallada | Xerez | Sauterne | Caves: | Chmapagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café | Thé
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/68 | Available | 93571 |
Servit per Restaurant de Paris. Il·lustració policromada

There are no comments on this title.