Menu del Restaurant de Paris
Material type:

Amfitrió: Casino Español
Àpat dedicat a: General de Brigada Don Juan Arolas
Lloc de celebració: Manila
Plats: | Timbale de Macaroni Regence | Vol au bent de pigeons á la cardinale | Poisson á la Russe | Filet de boeuf champignons | Dinde rôti á la broche | Jambon d'York á la gélée | Postres: | Fromage arlequin | Vins: | Bordeaux | Torre tallada | Xerez | Sauterne | Caves: | Chmapagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café | ThéSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Casino EspañolSummary: Àpat dedicat a: General de Brigada Don Juan ArolasSummary: Lloc de celebració: ManilaSummary: Plats: | Timbale de Macaroni Regence | Vol au bent de pigeons á la cardinale | Poisson á la Russe | Filet de boeuf champignons | Dinde rôti á la broche | Jambon d'York á la gélée | Postres: | Fromage arlequin | Vins: | Bordeaux | Torre tallada | Xerez | Sauterne | Caves: | Chmapagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café | Thé
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/68 | Available | 93571 |
Servit per Restaurant de Paris. Il·lustració policromada
There are no comments on this title.