Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Lunch

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 25/07/1892Description: 10 x 19 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Academia de Aplicación de Caballería
Àpat dedicat a: Inauguración del colegio de huérfanos denominado de Santiago
Lloc de celebració: Valladolid
Plats: | Consommé printannier | Ordubres varios | Solomillos á la Périgord | Capones trufados en Galantina | Salmón salsa tártara y mayonesa | Jamón a la madera | Postres: | Quesitos helados | Postres | Vins: | Chateau-Lafitte | Sauternes | Jérez | Caves: | Champagne | Licors: | Chartreusse | Anisete | Maria Bizard | Benedictinos | Coñac
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Academia de Aplicación de CaballeríaSummary: Àpat dedicat a: Inauguración del colegio de huérfanos denominado de SantiagoSummary: Lloc de celebració: ValladolidSummary: Plats: | Consommé printannier | Ordubres varios | Solomillos á la Périgord | Capones trufados en Galantina | Salmón salsa tártara y mayonesa | Jamón a la madera | Postres: | Quesitos helados | Postres | Vins: | Chateau-Lafitte | Sauternes | Jérez | Caves: | Champagne | Licors: | Chartreusse | Anisete | Maria Bizard | Benedictinos | Coñac
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/53 Available 93557

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02