Banquet de la Sociedad de Letreros
Material type:


Amfitrió: Sociedad de Letreros
Àpat dedicat a: Embajadores
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Caldo concentrado | Pastelitos á la monylas | Proastibeuf a la inglesa | Salmon á la Enrique IV | Alcachofas á la Bourigoud | Postres: | Pastel de ahogados | Postres | Vins: | Vino [anejo] de Valdepeñas | Licors: | Ponche a la RomanaSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Sociedad de LetrerosSummary: Àpat dedicat a: EmbajadoresSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Caldo concentrado | Pastelitos á la monylas | Proastibeuf a la inglesa | Salmon á la Enrique IV | Alcachofas á la Bourigoud | Postres: | Pastel de ahogados | Postres | Vins: | Vino [anejo] de Valdepeñas | Licors: | Ponche a la Romana
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/39 | Available | 93542 |
Banquet mensual. Escrit a mà pel letrero cocinero : Angel Muro
There are no comments on this title.