Comida del 6 de enero 1889
Material type:


Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Ostras de Galicia | Sopa Reina Regenta | Costillas de Cordero de Burgos | Besugo salsa Peral | Javalí de Extremadura | Menestra variada | Pavo de Valdesevilla | Ensalada militar | Postres: | Helado | Pastel de Reyes | Vins: | Jerez oro | Tinto de Villa Julia | Málaga | Caves: | Champagne | Licors: | Manzanilla | Nectar de quintanilla | LicoresSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Ostras de Galicia | Sopa Reina Regenta | Costillas de Cordero de Burgos | Besugo salsa Peral | Javalí de Extremadura | Menestra variada | Pavo de Valdesevilla | Ensalada militar | Postres: | Helado | Pastel de Reyes | Vins: | Jerez oro | Tinto de Villa Julia | Málaga | Caves: | Champagne | Licors: | Manzanilla | Nectar de quintanilla | Licores
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/20 | Available | 93525 |
No s'arribà a celebrar
There are no comments on this title.