Comida del 3 de Diciembre de 1864
Material type:

Amfitrió: Marqués de Grañina
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Sopas á la julien y de rabioles | Fritos besamel, croquetas y sesos | Filete á la jardinera y á la italiana | Pescado | Gallinetas en salmin | Menestra de guisantes | Ponche á la romana | Pollos á la fricasé y en galantina | Pastel de trufas | Menestra de habichuelas | Jamon á la epierds | Asado de pavos | Jamon en galantina | Postres: | Flanes | Gelatina | Crocantes | Ambrosía | Pasta | Crocantes | Quesos heladosSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Marqués de GrañinaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Sopas á la julien y de rabioles | Fritos besamel, croquetas y sesos | Filete á la jardinera y á la italiana | Pescado | Gallinetas en salmin | Menestra de guisantes | Ponche á la romana | Pollos á la fricasé y en galantina | Pastel de trufas | Menestra de habichuelas | Jamon á la epierds | Asado de pavos | Jamon en galantina | Postres: | Flanes | Gelatina | Crocantes | Ambrosía | Pasta | Crocantes | Quesos helados
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/5 | Available | 93510 |
Petita corona en relleu
There are no comments on this title.