Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida del 3 de Diciembre de 1864

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : F. Álvarez y Cª, 03/12/1864Description: 10 x 15 cmOnline resources: Note: Petita corona en relleuSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Marqués de Grañina
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Sopas á la julien y de rabioles | Fritos besamel, croquetas y sesos | Filete á la jardinera y á la italiana | Pescado | Gallinetas en salmin | Menestra de guisantes | Ponche á la romana | Pollos á la fricasé y en galantina | Pastel de trufas | Menestra de habichuelas | Jamon á la epierds | Asado de pavos | Jamon en galantina | Postres: | Flanes | Gelatina | Crocantes | Ambrosía | Pasta | Crocantes | Quesos helados
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Marqués de GrañinaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Sopas á la julien y de rabioles | Fritos besamel, croquetas y sesos | Filete á la jardinera y á la italiana | Pescado | Gallinetas en salmin | Menestra de guisantes | Ponche á la romana | Pollos á la fricasé y en galantina | Pastel de trufas | Menestra de habichuelas | Jamon á la epierds | Asado de pavos | Jamon en galantina | Postres: | Flanes | Gelatina | Crocantes | Ambrosía | Pasta | Crocantes | Quesos helados
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/5 Available 93510

Petita corona en relleu

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02