Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dejeneur de S. M. : menu

Material type: TextTextPublisher: [Reus] : Impr. E. Navás, 14/04/1904Description: 19 x 13 cm ; colorOnline resources: Note: A la part superior: corona reial en relleuSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Àpat dedicat a: Alfons XIII d'Espanya
Lloc de celebració: Reus. Gran Café Restaurant de Paris
Plats: | Oeufs á la Mirabeau | Tronçon de filet aux fonds d'Artichaut | Saumon du Rhin sauce hollandaise | Paté de foie-gras Strasbourg | Chapons du mans rotis | Asperges d'Argenteuil | Postres: | Biscuit Glacé | Gateau riche | Desserts | Vins: | Cepa Graves López de Heredia & C.º | Cháteaux Margaux 1874-1881 | Rhin Marcobrunn Deinhard | G. H. Mumm & C.º Cordon Rouge | Licors: | Nectar Gonzalez Byass. & C.º
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Alfons XIII d'EspanyaSummary: Lloc de celebració: Reus. Gran Café Restaurant de ParisSummary: Plats: | Oeufs á la Mirabeau | Tronçon de filet aux fonds d'Artichaut | Saumon du Rhin sauce hollandaise | Paté de foie-gras Strasbourg | Chapons du mans rotis | Asperges d'Argenteuil | Postres: | Biscuit Glacé | Gateau riche | Desserts | Vins: | Cepa Graves López de Heredia & C.º | Cháteaux Margaux 1874-1881 | Rhin Marcobrunn Deinhard | G. H. Mumm & C.º Cordon Rouge | Licors: | Nectar Gonzalez Byass. & C.º
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/548 Available 93502

A la part superior: corona reial en relleu

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02