Dejeneur de S. M. : menu
Material type:

Àpat dedicat a: Alfons XIII d'Espanya
Lloc de celebració: Reus. Gran Café Restaurant de Paris
Plats: | Oeufs á la Mirabeau | Tronçon de filet aux fonds d'Artichaut | Saumon du Rhin sauce hollandaise | Paté de foie-gras Strasbourg | Chapons du mans rotis | Asperges d'Argenteuil | Postres: | Biscuit Glacé | Gateau riche | Desserts | Vins: | Cepa Graves López de Heredia & C.º | Cháteaux Margaux 1874-1881 | Rhin Marcobrunn Deinhard | G. H. Mumm & C.º Cordon Rouge | Licors: | Nectar Gonzalez Byass. & C.ºSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Alfons XIII d'EspanyaSummary: Lloc de celebració: Reus. Gran Café Restaurant de ParisSummary: Plats: | Oeufs á la Mirabeau | Tronçon de filet aux fonds d'Artichaut | Saumon du Rhin sauce hollandaise | Paté de foie-gras Strasbourg | Chapons du mans rotis | Asperges d'Argenteuil | Postres: | Biscuit Glacé | Gateau riche | Desserts | Vins: | Cepa Graves López de Heredia & C.º | Cháteaux Margaux 1874-1881 | Rhin Marcobrunn Deinhard | G. H. Mumm & C.º Cordon Rouge | Licors: | Nectar Gonzalez Byass. & C.º
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/548 | Available | 93502 |
A la part superior: corona reial en relleu
There are no comments on this title.