Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Informe bi-anual sanitario y demográfico de la República de Cuba

Author: Cuba. Departamento Nacional de SanidadAdditional author(s): Cuba. Junta Nacional de Sanidad y BeneficenciaMaterial type: Continuing resourceContinuing resourceAnalytics: Show analyticsControl number: 991017000379706706Publisher: Habana : Junta Nacional de Sanidad de la Isla de Cuba, [190-]-Description: taules ; 31 cmCurrent frequency: BiennalSubject(s): Salut pública -- Cuba | Cuba -- Estadístiques demogràfiquesNote: Descripció basada en: Años de 1902 y 1903 (publicat 1904)
A l'exemplar: "(...) presentado al Secretario de Gobernación interino Dr. Leopoldo Cancio y Luna, por el Dr. Carlos J. Finlay, Jefe de Sanidad de la Isla de Cuba y Presidente de la Junta Superior"
Summary: Informe demogràfic de Cuba que facilita dades numèriques sense fer-ne cap mena d'anàlisi. Aquest exemplar ofereix dades completes de les províncies de Pinar del Río, Havana, Matanzas i Camaguey i incompletes de la resta. Per subsanar-ho anuncia una propera edició que arrodoneixi les dadesNota local: Recollida a: "Les revistes americanes de la Biblioteca-Museu V. Balaguer". Vilanova i la Geltrú: Biblioteca-Museu V. Balaguer, 1992Summary: Informe demogràfic de Cuba que facilita dades numèriques sense fer-ne cap mena d'anàlisi. Aquest exemplar ofereix dades completes de les províncies de Pinar del Río, Havana, Matanzas i Camaguey i incompletes de la resta. Per subsanar-ho anuncia una propera edició que arrodoneixi les dadesHoldings: 1902-1903
Item type Current library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode
Revista Biblioteca Museu Victor Balaguer
FGRAL "C" Informe bi-anual sanitario y demográfico de la República de Cuba 1902-1903 Available 63395

Descripció basada en: Años de 1902 y 1903 (publicat 1904) | A l'exemplar: "(...) presentado al Secretario de Gobernación interino Dr. Leopoldo Cancio y Luna, por el Dr. Carlos J. Finlay, Jefe de Sanidad de la Isla de Cuba y Presidente de la Junta Superior"

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02