Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Nouvelle instruction pour les confitures, les liqueurs et les fruits : où l'on apprend à confire toutes sortes de fruits ... & divers ouvrages de sucre ..., avec la maniere de bien ordonner un fruit : suite du Nouveau cuisinier royal & bourgeois également utile aux maitres-d'hôtels & dans les familles ... : tome troisiéme

Author: Massialot, François, aproximadament 1660-1733Additional author(s): Compagnie d'Amsterdam, impr.Material type: TextTextControl number: 991051447199706706Publisher: A Amsterdam : aux depens de la Compagnie, 1734Edition: Nouvelle edition, revuë, corrigée & beaucoup augmentée, avec de nouveaux desseins de tablesDescription: [12], 362, [22] p., [3] f. pleg. de làm.; 12º; 17 cmEmprenta: esce 08s. s.e, mile 3 1734RSubject(s): CuinaNote: L'obra de la qual es continuació es publicà en 2 v. el mateix any i pel mateix impr.
Autor: François Massialot (NUC)
L'últ. p. en blanc, sign.: *6, A-Q12
Nombre variable de lín. i reclams
Port. a 2 tintes i alg. orn.
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Llibre Biblioteca Museu Victor Balaguer
FGRAL SL 12389 Available Enq. pasta espanyola (molt malmesa i desenganxada), forats de paràsits i anotació ms. amb el preu a f. de guarda 41879

L'obra de la qual es continuació es publicà en 2 v. el mateix any i pel mateix impr. | Autor: François Massialot (NUC) | L'últ. p. en blanc, sign.: *6, A-Q12 | Nombre variable de lín. i reclams | Port. a 2 tintes i alg. orn.

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02