Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Recull d'informes, articles, notes i fotografies sobre el jaciment de Darró i les actuacions fetes per la Secció d'Arqueologia del Centre d'estudis de la Biblioteca Museu Balaguer

Author: Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Centre d'Estudis, creadorAdditional author(s): Miret Mestre, Magí. Dades per a l'estudi dels contactes comercials en època antiga (segles VI-III a.C. a la comarca de Garraf) | López Mullor, Albert. Excavacions a l'establiment ibèric i romà de Darró (Vilanova i la Geltrú, El Garraf). Campanya de 1981 | Ferrer Martí, Antoni. Excavacions a l'establiment ibèric i romà de Darró (Vilanova i la Geltrú, El Garraf). Campanya de 1981 | Bellmunt Poblet, Joan. Dades inèdites del lloc d'AderróMaterial type: TextTextLanguage: Catalan Producer: 1977-1988Description: 14 documentsContent type: text Media type: sense mediació Carrier type: fullSubject(s): Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Centre d'Estudis. Secció d'Arqueologia -- Documentació i correspondència | Darró (Vilanova i la Geltrú : Jaciment arqueològic)
Contents:
Conté: 1. Gràfics del jaciments [1980] (7 fulls) -- 2. Plànols de localització del jaciment (4 fulls) -- 3. El poblado ibero-romano de Darró (Vilanova i la Geltrú), [1977] (2 fulls) -- 4. Dades per a l'estudi dels contactes comercials en època antiga (segles VI-III a.C. a la comarca de Garraf) / Magí Miret, 1979 (10 fulls) -- 5. Excavacions a l'establiment ibèric i romà de Darró (Vilanova i la Geltrú, El Garraf). Campanya de 1981 / Albert López i Mullor, Antoni Ferrer i Martí (4 fulls) -- 6. "Dades inèdites del lloc d'Aderró", original de l'article publicat al Butlletí de la Biblioteca Museu Balaguer / Joan Bellmunt amb anotacions manuscrites (10 fulls) -- 7. "Dades inèdites del lloc d'Aderró", original de l'article publicat al Butlletí de la Biblioteca Museu Balaguer / Joan Bellmunt (6 fulls) -- 8. Acta d'una reunió i visita a l'excavació per part de representants de la Diputació de Barcelona, i del Centre d'Estudis, 10 novembre 1977 (2 fulls) -- 9. Actuació a la zona arqueològica de Darró a Vilanova i la Geltrú (Garraf), agost 1983 (8 fulls) -- 10. Còpia de la carta al President del departament de Cultura de la Diputació de Barcelona sense signar, 12 setembre 1985 (7 fulls) -- 11. Anotacions Diputació-Ajuntament-Centre d'Estudis, 11 febrer 1988 (2 fulls ms.) -- 12. El centre d'Estudis i el tema arqueològic Darró, [198-?] (3 fulls) -- 13. Excavació Nº4. Darró / Diputació de Barcelona, [s.d.] (1 full) -- 14. "Darró:la Vilanova antiga" / Antoni Ferrer Martí, [s.d.] (1 full) 15. Fotografies del jaciment de Darró i d'una peça trobada, [s.d.] (15 fotografies)
Note: Bona part dels documents són fotocòpies
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Materials d'arxiu Biblioteca Museu Victor Balaguer
ABMVB ABMVB 7.1.3.1/2 Available 167885

Bona part dels documents són fotocòpies

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02