Teoría y anécdota de la gastronomía / por: Néstor Luján, Luigi Bettonica ; con la colaboración especial de: Ramon Cabau, Luis Albajar

Author: Luján, Néstor, 1922-1995Additional author(s): Bettonica, Luis, 1933-2007 | Cabau, Ramon | Albajar, LuisMaterial type: TextTextControl number: 991046783019706706Publisher: Pamplona : Salvat, cop. 1974Description: 216 p. : il. col. ; 30 cmISBN: 8471374277 (cart.)Legal deposit: DL NA. 1099-1974Subject(s): Gastronomia | Cuina internacional | Cuina espanyola | Història de l'alimentació
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Llibre Biblioteca Museu Victor Balaguer
FGRAL G 1522 Available Ex-libris de Joan Enric Roig Santacana. Fons JERS 166896

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02