Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Guia del buen comer español : inventario y loa de la cocina clasica de España y sus regiones

Author: Pérez, Dionisio, 1871-1935Additional author(s): Patronato Nacional del Turismo (Espanya)Material type: TextTextControl number: 991032153639706706Publisher: Madrid : Sucesores de Rivadeneyra, 1929Description: 356 p. ; 19 cmSubject(s): Gastronomia | EspanyaNote: A la part superior de portada: Patronato Nacional de TurismoBibliography: Indexs
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Llibre Biblioteca Museu Victor Balaguer
FGRAL SL 16560 Available SL 16560. Òxid 18732

A la part superior de portada: Patronato Nacional de Turismo

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02