Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

[Carta de l'epistolari de Víctor Balaguer]

Author: Lluch i Rafecas, FrancescMaterial type: TextTextPublisher: Vilanova i la Geltrú / 07/02/1874Addressee: Balaguer, Víctor, 1824-1901, destinatariSubject(s): Estrada | Golart i Sirerol, Josep | Oliva, Plàcid | Benach i Barceló Josep Antoni | Monfort | urbanisme i obres públiques- carretera de les Costes de GarrafSummary: Exposa la gravísima situació pel que fa als pagaments d'expropiacions per a la carretera. Dóna les quantitats. pel que a les expropiacions titlla Monfort de mala fe perquè les té aturades des de fa més de sis mesos. Li demana que l'escrigui perquè l'obliga a desencallar la qüestióSummary: Exposa la gravísima situació pel que fa als pagaments d'expropiacions per a la carretera. Dóna les quantitats. pel que a les expropiacions titlla Monfort de mala fe perquè les té aturades des de fa més de sis mesos. Li demana que l'escrigui perquè l'obliga a desencallar la qüestió
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Manuscrit Biblioteca Museu Victor Balaguer
EVB 7400495 Available Resposta de VB: «Quedan hechas ambas recomendaciones con el más vivo interés y que mande siempre cunato quiera.»
Afegeix: «Carta afectuosa a D. Enrique Monfort para que active cuanto pueda los expedientes de expropiaciones».
A Sr. Manero lo de los libramientos diciendole que corresponden á la carretera del que fue mi distrito que ponga en ambas el interés que tengo en ellas»
123348

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02