Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

[Carta de l'epistolari de Víctor Balaguer]

Author: Domingo Roncal, MiguelMaterial type: TextTextPublisher: València / 26/01/1874Addressee: Balaguer, Víctor, 1824-1901, destinatariSubject(s): política- Estat Espanyol- ValènciaSummary: Molt queixós perquè creia que aviat es notarien el canvis del nou govern , però tot segueix igual. Particularment crític amb la qüestió dels impostos. Tenen la sensació que el govern els apreta més que abansSummary: Molt queixós perquè creia que aviat es notarien el canvis del nou govern , però tot segueix igual. Particularment crític amb la qüestió dels impostos. Tenen la sensació que el govern els apreta més que abans
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Manuscrit Biblioteca Museu Victor Balaguer
EVB 7400409 Available Resposta de VB: «Que queda enterado de su carta que todo no se puede hacer en un dia; que pronto iran los gobernadores y que estos levantaran el espìritu público, reformaran los ayuntamientos, &, &.
Que respecto a los impuestos la situación del gobierno es tambien muy dificil y las cuestiones de orden público les roba el tiempo necesario para ocuparse del Gobierno. Que la comision que venga de esa le ayudará, &»
123262

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02