Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

[Carta de l'epistolari de Víctor Balaguer]

Author: Alba, Joaquin Ma. deMaterial type: TextTextPublisher: Havana, L'/ 15/12/1871Addressee: Balaguer, Víctor, 1824-1901, destinatariSubject(s): Gaver | Campo | Palau, Cayetano | política exterior- Ultramar- Cuba- corrupcióSummary: Resum de les investigacions que es realitzen arran de la denúncia de frau a l'administració de Cuba. Hi ha moltes i importants persones implicades. Li adjunta una proposta de reforma administrativa: «Cuestiones de Puerto Rico».
Esborrany de resposta de Balaguer: Està d'acord amb el què li diu i li envia el decret per mantenir Palau al davant de la investigació. Li fa una clara indicació de que, davant les informacions de que hi ha molts funcionaris implicats que continuen en l'administració, cal preparar-ne la depuració sense contemplacions.
Summary: Resum de les investigacions que es realitzen arran de la denúncia de frau a l'administració de Cuba. Hi ha moltes i importants persones implicades. Li adjunta una proposta de reforma administrativa: «Cuestiones de Puerto Rico».Summary: Esborrany de resposta de Balaguer: Està d'acord amb el què li diu i li envia el decret per mantenir Palau al davant de la investigació. Li fa una clara indicació de que, davant les informacions de que hi ha molts funcionaris implicats que continuen en l'administració, cal preparar-ne la depuració sense contemplacions.
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Manuscrit Biblioteca Museu Victor Balaguer
EVB 7104055 Available Aquest registre consta de tres documents. 118957

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02